!!! ВНИМАНИЕ !!! 

!!! Временно поръчки от тук няма да бъдат обработвани !!!

 !!! ПОРЪЧКИ СЕ ПРИЕМАТ ПРЕЗ www.giftbg.com !!!

!!! Актуални цени и продукти разгледайте на www.giftbg.com !!!

За въпроси ни потърсете 0884 22 38 56 или info@giftbg.com

Тениски с печат  (64)

Тениски с печат на изображения, надписи, снимки и т.н.     

ТЕНИСКАТА НЕ Е С ЩАМПА, А С ДИРЕКТЕН ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ.

За по дълготрайни цветове препоръчваме да се пере на 30 градуса без да се поставя в сушилня.

Тениска УНИСЕКС Размери / Ширина* / Височина**

S  / 48.5 / 69.5см

M / 53.5  / 72см

L / 56 / 74.5см

XL / 61 /  77см

XXL /  66 / 78.5см

* Ширината е измерена на 1см под ръкава

** Височината е измерена от най-високата част на рамото до долния ръб на тениската

 

 

 

Цветове от които можете да избирате:

Печат върху черна тениска със снимкаПечат на оранжева тениска със снимкаПечат на червена тениска със снимкаПечат на тъмно синя тениска със снимкаПечат на тъмно жълта тениска със снимкаПечат върху тъмно зелена тениска със снимка

Тениска ДАМСКА Размери / Ширина* / Височина**

XS / 41.5 / 62см

S  / 44 / 63см

M / 46.5  / 64см

L / 49 / 65см

XL / 51.5 /  66см

XXL /  54 / 67см

* Ширината е измерена на 1см под ръкава

** Височината е измерена от най-високата част на рамото до долния ръб на тениската

 XXL 54 67 Tol +/- 1.5 1.5

                       

Тениските с отпечатани снимка или надпис са от доста време популярен продукт на българския пазар. Въпреки това тениските със снимка и надпис стават все по-популярни като подаръци, а за някои са и добра възможност за рекламиране на фирмена дейност.

Предлагаме на вашето внимание един продукт, който всеки един от нас притежава- тениска. Те са удобни, меки и ако ги съчетаем с подходящите аксесоари, тениските могат да се превърнат в елегантна горна част от тоалета. Може би сте решили да порадите точно тениска на ваш приятел или роднина по случай наближаващ рожден ден или национален празник. Ние ви съветваме да изберете някое от нашите предложения - тениска с пълен печат, тениска с ваша снимка, тениска с надпис. Ако се спрете на последния вариант, то може надписът да бъде забавен или леко закачлив, ако тениската ще бъде подарена на вашия/та съпруг/а. Предлагаме ви тениски с надпис (ако не можете да измислите друг и нашите ви допаднат за случая) за дамите - Тениска "Нейният бъдещ съпруг", тениска "Хей, тя е моя" и др. Тези надписи върху тениските можете да изберете и за вашия съпруг/ приятел. Така ще превърнете обикновената тениска в такава със сантиментална стойност и който със сигурност ще се превърне в любима на получателя. Тениски с надпис могат да бъдат и подарък за вашите колеги, ние можем да отпечатаме и логото на фирмата или да напишем имената на колегите, за да може всеки да знае, че именно тази с името му върху тениската е неговата. Съществуват много поводи за тениската да бъде един забавен подарък, особено ако се спрете на тениска с някой игрив надпис. Изпратете ни вашите идеи и ние ще ги отпечатаме върху тениската и ви гарантираме, че този, на когото я подарите, ще се зарадва. За повече информация ни потърсете на тел. 02/951 57 56 или на email info@reklamenpechat.com

 

При нас можете да поръчате печат върху:

Тениски, блузи, ризи, шапки, бодита, суитчъри, панталони, якета, престилки, текстилни торби.

тениски за влюбени, тениски с надписи за двойки, тениски за нея и него, тениски за влюбени двойки, тениски с надписи за двойки, тениски за двойки king queen, забавни тениски за двойки, тениски със забавни надписи, тениски с надписи, тениски с надписи, тениски за гаджета, тениски за ергенско парти, тениски забавни, надписи на тениски по поръчка, тениски по ваш дизайн, тениски с надписи online, картинки върху тениски щампи, тениски щампи магазин софия, тениски за реклама, тениски за свети валентин, тениски за татковци, тениски уникални, тениски за шаферки, тениска за шефа, 

 

Печат на тениски

Какви типове печати на тениски предлага ГифтБГ.Ком?

Печат на тениска 1
Тениска с печат - Изберете своя дизайн

Типът на печата на тениски, който се използва, е изключително важен за качеството и надеждността на крайния продукт. Независимо дали става въпрос за корпоративни или лични събития, със сигурност бихте искали всеки един елемент от тях да е изпипан по възможно най-добрия и прецизен начин. В това число рекламните тениски наред с техния външен вид и дизайн. ГифтБГ.Ком може да ви предложи избор измежду четири основни типа печати на тениски – директен, ситопечат, трансферен и сублимационен. В следващите редове ще разберете основните характеристики и отличителни черти на всеки от споменатите типове печат на тениски.
1. Директен печат на тениски – този тип печат на тениски е доста използван и популярен в днешно време. Същността на директния печат на тениски се крие в това, че мастилата се нанасят директно върху съответните тъкани. Благодарение на него цветовете и нюансите остават ярки за доста дълъг период от време. Директният печат позволява тениските да се перат на температура до 40 градуса, без по някакъв начин да бъдат засегнати техни елементи или украшения. И все пак се препоръчва при прането да не бъдат употребявани прекалено силни избелващи препарати, които биха могли да окажат негативно въздействие. Освен за тениски, директният печат се използва за още редица типове дрехи – блузи, суичъри, рокли, хавлиени изделия и т.н.
2. Ситопечат на тениски – ситопечатът на тениски е подходящ както за рекламни тениски в изключително големи тиражи, така и за по-малки серии. Най-важното, което трябва да кажем за ситопечата, е, че се отличава с максимална устойчивост. Няма никакво значение дали ще бъде поставен върху тениски, направени от памук, еластан или някакъв друг материал. Съвсем естествено цената на ситопечата на тениски е малко по-висока в сравнение с останалите типове печати. Но можете да бъдете напълно сигурни, че в замяна на тази цена ще получите тениски с наистина идеално качество за вашите корпоративни или персонализирани събития.
3. Трансферен печат на тениски – трансферният печат на тениски по принцип се използва повече за изкуствени и по-светли материи. Характеристиките, които са отличителни за трансферния печат на тениски, са ниската цена и малката трайност. В този смисъл няма как да очаквате да получите кой знае колко високо качество на крайния продукт посредством трансферния печат на тениски. В същото време обаче той би могъл да бъде удачен избор за редица ситуации и събития. Сред въпросните събития, за които се употребява трансферен печат на тениски, са рекламни кампании със сравнително ниски бюджети, промоции за деня и т.н.
4. Сублимационен печат на тениски – стигаме и до четвъртия тип печат на тениски, а именно сублимационния. В повечето случаи той се използва за сравнително малки серии продукти. Същността на сублимационния печат се крие в това, че той влиза в употреба при тениски със специално покритие, способно да задържи трансферираното изображение. Благодарение на сублимационния печат се получават абсолютно уникални на външен вид и дизайн рекламни тениски. Сублимационният печат на тениски е подходящ избор, когато се организират специални промоционални събития, чиято цел е наистина да съберат погледите и да предизвикат максимално широк отзвук. Тениските, за които се използва сублимационният печат, запазват своя дизайн за доста дълъг период от време, като могат да се перат на температура до 90 градуса.

Основни приложения на печатите на тениски

Споменатите в предишната точка типове печати на тениски е възможно да се употребяват както за корпоративни, така и за лични събития. Кой точно от тези типове печати на тениски ще изберете, зависи най-вече от конкретното събитие и целите, които искате да постигнете чрез него. По-надолу в текста ще научите за какви поводи най-вече се използват печатите на тениски.
Корпоративни и обществени събития – печатът на тениски е идеално средство за повишаване атрактивността на дадено корпоративно или обществено събитие и привличане на по-голям интерес към него. Може да става въпрос например за кампания за рекламиране на конкретна фирма, както и нейни продукти или услуги. Често печатът на тениски се използва и по време на избори или референдуми като част от усилията за набавяне на лоялни последователи за съответната кауза.
Лични и семейни събития – възможно е печатите на тениски да се употребяват и за широк кръг от лични и семейни събития. В това число сватби, рождени дни, специални партита с приятели и т.н. Използването на подходящия печат на тениски ще направи вашето лично събитие по-уникално и запомнящо се отвсякога.

Защо да изберете печатите на тениски от ГифтБГ.Ком?

тениска с печат - Удобно и елегантно
Тениска с печат - Поръчай сега!

ГифтБГ.Ком е специализирана платформа за създаване както на персонализирани подаръци за дома и семейството, така и на корпоративни рекламни продукти. Нашият екип е способен да ви предостави редица ползи и преимущества по отношение изпълнението на вашите поръчки за печати на тениски. Ето какви са въпросните ползи и преимущества:
- гъвкавост – на първо място, можем уверено да кажем, че работим изключително гъвкаво, стремейки се да задоволим дори най-малките нужди и желания на своите клиенти. Не се колебайте да изразите напълно пред нас всичките си изисквания по отношение на печата и външния вид на тениските. Екипът на ГифтБГ.Ком ще намери оптималното решение, което да удовлетвори както вас, така и конкретните цели на кампаниите или събитията ви.
- изгодни цени - ГифтБГ.Ком ще ви предложи едни от най-изгодните цени на пазара, когато става въпрос за печат на тениски. Фактът, че сами изработваме цялата си продукция, ни позволява да сме абсолютно независими по отношение определяне на цените й. Цени, които са напълно съобразени както с моментните тенденции на българския пазар, така и с финансовите възможности на родния бизнес.
- стриктно спазване на сроковете – и накрая, ние от ГифтБГ.Ком сме максимално точни и прецизни във връзка с изпълнението на поръчките в необходимите срокове. По принцип сроковете за изпълнение на стандартните поръчки са до 5 работни дни след получаването на необходимите снимки и материали от страна на клиента и уточняването на всички детайли по самата поръчка. Ако искате обаче нещата да станат още по-бързо, заложете на нашите експресни поръчки. В зависимост от конкретния тип експресна поръчка, който сте избрали, времето за изработване на желаните рекламни продукти може да бъде намалено до 2-3 дни или дори под 24 часа.

Какви типове печати на тениски предлага ГифтБГ.Ком
Основни приложения на печатите на тениски
Защо да изберете печатите на тениски от ГифтБГ.Ком