!!! ВНИМАНИЕ !!! 

!!! Временно поръчки от тук няма да бъдат обработвани !!!

 !!! ПОРЪЧКИ СЕ ПРИЕМАТ ПРЕЗ www.giftbg.com !!!

!!! Актуални цени и продукти разгледайте на www.giftbg.com !!!

За въпроси ни потърсете 0884 22 38 56 или info@giftbg.com

Баджове  (24)

Баджове за вашия бизнес.

При нас можете да поръчате баджове с голямо разнообразие от модели. 

Баджове с гравирано лого. Баджове с директен пълноцветен печат.

Лазерно или механично гравирано име с вашето лого.

Изработка на баджове с разнообразие от шаблони, модели и материали. Производство на метални баджове, алуминиеви баджове, пластмасови баджове, баджове със сменяемо име. Баджове по поръчка на най-добрите цени. Собствено производство или директен внос чрез което можем да гарантираме за супер цена.

Нашата линия на потребителски лазерно гравирани баджове с имената с включено в цената гравиране и  логото на компанията са на уникални цени. Качеството е безупречна и несъмнено ще хване очите на вашите клиенти.

 Изработка на баджове според изисквания на клиента. Произвеждаме баджове по размери на клиента. Изработка на бадж по шаблон или зададен образец.

Баджове отпечатани със сито печат

 Ситопечат е много ефективен метод за отпечатване на баджове в средно големи и големи серии.

 

Изработка на баджове с дигитален печат.

Този вариант е подходящ за  лога с много и преливащи цветове.

 Нашаия печат е професионален, който да гарантира, че вашите баджове ще бъдат забелязани.

 

Изработка на баджове със сменяемо име.

Тези баджове са подходящи за заведения, хотели, ресторанти и търговски обекти с голям набор от служители.

Баджове без Лого – Баджове с имена

Този тип поименни баджове  е насочена към тези, които не желаят да поставят фирмено лого върху собствения си бадж.

Прикрепящи  аксесоари за баджове

При нас ще намерите разнообразни варианти за баджове с имена и различни аксесоари за закачане към дреха, включително магнитни, клипове,игли, щифтове, ленти и др. Качеството на закрепянето към дреха  е гарантирано.

 

Баджове изработка, разнобразни модели, баджове с различни размери, шаблони за баджове, поръчка на баджове онлайн, изработка на метални и пластасови баджове.

 

 

Баджове

За какво служат баджовете?

Баджове 1
Баджове - За Вас имаме всичко

Баджовете са все по-използван елемент от съвременните фирми и корпоративни организации. Те изпълняват множество разнообразни функции, свързани с утвърждаване престижа на компанията и нейния контакт с основните заинтересовани страни – служители, клиенти, бизнес партньори и т.н. От свързване на лицето с името на компанията (при клиентите) до показване на корпоративната култура и атмосфера (при бизнес партньорите) и създаване на чувство за принадлежност (при служителите). В следващите редове ще научите малко повече за всяка една от споменатите дотук функции на баджовете.
1. Баджове: създаване на чувство за принадлежност – човекът по своята същност си е „социално животно“, както гласи популярният израз. В този смисъл за него е много важно да изпитва усещане за принадлежност или да се чувства част от определени социални групи. Защо вашата компания да не бъде създател на една от въпросните социални групи? Доста по-полезно за всеки бизнес е да има на разположение не просто служители, а хора, вярващи в неговите принципи и ценности. За целта е нужна богата и привлекателна корпоративна култура, част от която са и баджовете. Носейки навсякъде със себе си бадж на вашата компания, у служителя ще е налице чувство за принадлежност, както и гордост, че е част от нещо значимо.
2. Баджове: свързване на лицето с името на компанията – това е особено важно, ако клиентите ви обикновено са обслужвани от точно определени ваши служители и не се сблъскват толкова често със самото име на компанията. Когато съответните служители носят постоянно баджове с името и логото на фирмата, несъмнено тези елементи ще останат трайно в съзнанието на клиента. А последното ще значи, че вече притежавате много по-лоялни клиенти, които разпознават бранда ви и вероятно ще останат негови последователи за дълъг период от време.
3. Баджове: показване на корпоративната култура и атмосфера – вашите бизнес партньори също биха се радвали да узнаят, че работят с една престижна компания с утвърдено и разпознаваемо лице. Срещите със служители, носещи редовно фирмени баджове, ще им покажат най-малко две неща. От една страна, баджовете са признак, че служителите на фирмата са изключително дисциплинирани и отговорни към своята работа, а от друга – представят по отличен начин изградената корпоративна култура и атмосфера. Баджовете несъмнено ще повишат класата и престижа на вашата компания и ще ви издигнат в очите на всички бизнес партньори и хора, с които работите.

Как да изберете подходящите баджове?

Баджове 2
Баджове - за офисът

Разбира се, за да постигнете в пълна степен описаните дотук ефекти, трябва да заложите на най-точните и подходящи за вашата компания баджове. Така че ви препоръчваме в процеса на избор на конкретни баджове да обърнете внимание на няколко много важни фактора, в това число качество на изработката, цветове и дизайни, възможност за добавяне на специални елементи и т.н. Ето какво е добре да знаете относно въпросните критерии за избор на баджове:
- качество на изработката – на пазара се предлагат множество типове и модели баджове на различни търговци. Преди да се спрете на конкретен модел баджове, задължително поискайте повече информация относно това къде се произвеждат те и с какви материали. Самото качество на изработката на баджовете е от огромно значение за крайния продукт, който ще получите. Баджовете, направени от качествени и надеждни материали, не само ще изглеждат по-добре на външен вид, но и ще съхранят отличното си състояние за доста по-дълъг период от време.
- цветове и дизайни – цветовете и дизайните са още един много важен фактор, който трябва да обмислите добре. Съветът на специалистите е (от една страна) да се заложи на по-опростени цветови комбинации и дизайни, които са сравнително лесни за възприемане от страна на потребителите. В същото време обаче е хубаво баджовете да бъдат уникални и да носят в себе си облика, атмосферата и ценностите на съответната фирма или корпоративна организация.
- възможност за добавяне на специални елементи – фирмата, която ще изработва баджовете ви, е нужно да е наистина гъвкава и да се стреми да отговори по най-добрия начин на всички ваши нужди и изисквания. Независимо дали искате към баджовете да бъдат добавени логото, девиза или някакъв друг специален за корпоративната ви организация елемент, трябва това да бъде изпълнено. Категорично избягвайте фирми, които ви поставят сериозни ограничения по отношение изработката и външния вид на баджовете. Все пак какъв е смисълът от баджовете, ако не са съобразени със спецификите на вашата компания или корпоративна организация и целите, които се опитвате да постигнете?

Баджовете от ГифтБГ.Ком – ползи и преимущества

ГифтБГ.Ком залага само и единствено на собствено производство – за разлика от повечето търговци на пазара, ние няма да ви предложим баджове, които не са наше производство и съответно не можем да гарантираме на 100% качеството им. Всички артикули, налични в каталога ни (или изработвани по специална поръчка), се произвеждат в нашата фабрика в Стара Загора. ГифтБГ.Ком залага на изключително високи стандарти и контролира всяка една стъпка от производствения процес, за да предложи на клиентите си само и единствено баджове от най-високо качество.
ГифтБГ.Ком се съобразява с нуждите и изискванията на клиента – уверено можем да кажем, че сме максимално гъвкави в това отношение. Ние изслушваме внимателно нуждите и изискванията на клиента и винаги се стремим да му предоставим точния и желан продукт. Няма значение дали искате баджовете да бъдат изработени в по-специфични дизайни, или пък върху тях да присъстват логото и други отличителни черти на вашата корпоративна организация. Просто трябва да ни обясните желанията си и ние ще ви предложим оптималния вариант във връзка с изработката, външния вид и дизайна на баджовете.
ГифтБГ.Ком предлага изгодни за клиента цени на баджовете – тъй като разчитаме на собствено производство, ние от ГифтБГ.Ком можем сами да определяме цените на своите баджове. Тези цени са напълно съобразени с тенденциите на българския пазар и финансовите възможности на родния бизнес. Избирайки ГифтБГ.Ком, ще получите баджове от най-високо качество на изключително конкурентни и изгодни за вас цени.
ГифтБГ.Ком е точен и коректен партньор – ние от ГифтБГ.Ком сме максимално точни и коректни по отношение крайните срокове за изпълнение на отделните поръчки. В зависимост от собствените си нужди, можете да направите стандартна или пък експресна поръчка за изработване на баджове. Конкретните срокове за изработка на баджовете при двата типа поръчки ще видите тук .
Изберете ГифтБГ.Ком и се снабдете с баджове, които ще повишат още повече името и престижа на вашия бизнес!

За какво служат баджовете
Как да изберете подходящите баджове
Баджовете от ГифтБГ.Ком – ползи и преимущества