!!! ВНИМАНИЕ !!! 

!!! Временно поръчки от тук няма да бъдат обработвани !!!

 !!! ПОРЪЧКИ СЕ ПРИЕМАТ ПРЕЗ www.giftbg.com !!!

!!! Актуални цени и продукти разгледайте на www.giftbg.com !!!

За въпроси ни потърсете 0884 22 38 56 или info@giftbg.com

Zippo Гравиране на снимка  (4)

ЗАПАЛКА Zippo с  Гравирана снимка 

 

Ако сред вашите приятели и близки има пушачи, то една качествена и елегантна запалка може да бъде един чудесен подарък, който несъмнено ще се използва ежедневно. Ние от reklamenpechat.com не ви предлагаме обикновени запалки. Съсзапалки Zippo гравирането на снимка ще стане един чудесен аксесоар към запалката. Ние ще поставим снимка, лого и/или текст по ваш избор върху запалката. Гравирането на снимката ще придаде още по-изискан вид на запалката Zippo и ще я превърне в страхотен персонализиран подарък. При всяко запалване на цигара, вашият приятел/ близък ще се сеща за вас и ако сте избрали гравиране на ваша обща снимка, това ще го изпълни с топли чувства. Можете да подарите Zippo и на вашия шеф, като ние ще добавим логото на фирмата или пък на любимия му футболен отбор. Вие избирате какво ще гравираме върху Zippo запалката. Zippo запалките са ветроустойчиви и с доживотна гаранция. Изпратете ни вашите снимки или лого/текст и ние ще го гравираме върху запалката за 5 работни дни. За повече информация относно Zippo гравиране на снимка, обадете ни се на тел. 02/ 951 57 56 или ни изпрате email на info@reklamenpechat.com

 

Запалката Zippo са всичко друго, но не и обикновени запалки. Те нямат нужда от реклама, тъй като за всекиго е ясно, че това са запалки за ценители. С доживотна гаранция запалката Zippo няма нужда от представяне. Сама по себе си тя е уникален подарък за хора, които разбират от класа и качество.

Ние предлагаме на нашите клиенти уникална възможност да персонализират запалка Zippo чрез гравиране на снимка и по този начин  да направят от запалката един наистина необикновен подарък.

Чрез най-новите и модерни технологии ние от Giftbg.com можем да гравираме различни изображения, снимки или картинки върху полираната повърхност на запалките Zippo. Предлагаме възможността гравирането да се извърши както върху основата, така и върху капачето на запалката. Така на вашата запалка може да има две гравирани изображения или пък надпис или кратко послание за спомен. Модерните технологии, с които разполагаме, предоставят възможност за едно наистина фотореалистично гравирано изображение върху повърхността на запалката. Това гарантира наистина уникалност на този подарък.

Персонализираната с гравирана снимка запалката Zippo е чудесна идея за подарък за всякакъв повод. Качествената запалка Zippo е неизменен аксесоар за всеки уважаващ себе си мъж. Искате вашият мъж да привлича внимание и да излъчва класа? Тогава персонализираната запалка Zippo с изображение по ваш избор е точният подарък за вас. Бъдете сигурни, че, избирайки това наше предложения, вие със сигурност ще се покажете като човек в крак с модните тенденции и най-вече като ценител. Такава запалка не се подарява на обикновени хора. Това е необикновена запалка, а ние ви предлагаме възможността да я превърнете в невероятен подарък, като я персонализирате с гравирана снимка, надпис, послание, емблема или картинка. Идеите за гравирането са многобройни. Ние можем да ви консултираме според вашите желания. Ние имаме дългогодишен опит в гравирането на запалки. Оставяме на вас да проявите какво точно искате да гравираме върху нашата запалка Zippo, така че да постигнете максимален ефект при подаряването й. Удовлетворението на получателя е гарантирано и в това няма никакво съмнение.