!!! ВНИМАНИЕ !!! 

!!! Временно поръчки от тук няма да бъдат обработвани !!!

 !!! ПОРЪЧКИ СЕ ПРИЕМАТ ПРЕЗ www.giftbg.com !!!

!!! Актуални цени и продукти разгледайте на www.giftbg.com !!!

За въпроси ни потърсете 0884 22 38 56 или info@giftbg.com

Престилки със снимка  (86)

ПРЕСТИЛКА със Снимка и/или надпис. Изработка  ПО-ПОРЪЧКА – идеален подарък за мъж или жена които обичат да готвят.

Ако се чудите какъв различен подарък да направите на съпруга си за идния му рожден ден, престилката с надпис по поръчка е една добра възможност да решите проблема. Отпечатването на надпис по ваш избор (надпис от нашите предложения) при всички положения ще бъде оригинален подарък за всеки член на домакинството. Престилката с надпис може да бъде използвана както от домакинята, така може да представлява и забавен атрибут в кухненския арсенал на мъжа, който обича да готви. Ако вашият съпруг обича да се подвизава в кухнята, снабдете го с негова лична работна престилка с остроумен надпис по ваша преценка. Предлагаме ви разнообразие от възможности за провокативен и интересен надпис, който да създава настроение и емоции в процеса на готвене.

Престилката с надпис е уникален подарък и за мъжа на вашето сърце. Ако той обича да ви радва с кулинарните си умения, подарете му престилка с надпис за следващия Свети Валентин или за рождения му ден. Едва ли той получава често такива подаръци – оригиналността е гарантирана.

Престилката с отпечатан надпис може да бъде подарък и за жена, но мъжете, желаещи да зарадват по този начин половинката си, трябва да бъдат особено внимателни при избора на надписа върху престилката.

При всички положения престилката с надпис е един нестандартен подарък.

Отпечатването на надписа е наша работа, а цвета, размера и надписа определяте вие. С този подарък вие превръщате една рутинна дейност в чудесно изживяване.

 

 

ГОТВАРСКА ПРЕСТИЛКА СЪС СНИМКА ПО ВАШ ИЗБОР

Предлагаме на вашето внимание нестандартна идея за подарък за вашата майка, баща, съпруг или съпруга. Ние можем да отпечатаме готварска престилка със снимка по ваш избор. На вас остава да съобразите картинката и/или снимката с конкретния повод. Получавате готварска престилка с пълноцветен печат върху цялата повърхност на престилката. Избирайки тази възможност, вие правите един наистина персонален подарък, в който влагате въображение и оригиналност. Ние ще отпечатаме семейна снимка или пък кадър от последната семейна ваканция върху нашите престилки, така че подаръкът да остане незабравим.

Готварската престилка със снимка несъмнено е и един практичен подарък. Тя ще придружава вашия любим човек на всяко парти, барбекю или пикник сред природа. Отпечатаната върху престилката снимка обезателно привлича внимание и създава положителна атмосфера. С този подарък наистина ще впечатлите вашите приятели и близки – не само заради практичността на престилката със снимка, но и заради емоциите и спомена, които пресъздава.