!!! ВНИМАНИЕ !!! 

!!! Временно поръчки от тук няма да бъдат обработвани !!!

 !!! ПОРЪЧКИ СЕ ПРИЕМАТ ПРЕЗ www.giftbg.com !!!

!!! Актуални цени и продукти разгледайте на www.giftbg.com !!!

За въпроси ни потърсете 0884 22 38 56 или info@giftbg.com

Спално бельо със снимка  (10)

Спално бельо, чаршаф, плик, калъфка със снимка.

Ние можем да отпечатаме вашата идея, снимка или дизайн върху чаршаф, плик, калъфка, възглавница или шалте. Създайте свой собствен спален комплект с перфектно качество на печат. Проектиране и създаване на един вдъхновяващ спомен за вашия дом. Нашите Персонализирани спални комплекти са красиво отпечатани на висококачествени материали.

Ние печатаме и шием вашето спално бельо, завивки и калъфки за възглавници. Създаваме по поръчка фото колаж от вашите снимки. Поръчайте повече от един комплект със специални отстъпки. Попитайте какви. Персонализирани печатни пухени завивки. Тук  можете да намерите Персонализирани калъфки Персонализирани спални комплекти.  Печат на своя собствена снимка върху плик , калъфка или шалте.

 Отпечатайте своя собствена идея, което най-вероятно ще бъде най-големият личен печат на изображения във вашия дом. Фантастично качество на печат, проектирани и ръчно изработени от нас в България, София. Направете своя собствена снимка за вашите завивки. Не е задължително да печатаме само снимка, може да бъде всяко изображение или текст който Ви харесва или колаж от изображения.

 * Моля, имайте предвид, че ширината на печата и на материалите е 1.50м . При двоен комлект е необходимо да има шевове. Ние ще се постараем шевът да не пречи на графичната композиция, а понякога това означава, че ще има два шева за запазване на основните характеристики.