!!! ВНИМАНИЕ !!! 

!!! Временно поръчки от тук няма да бъдат обработвани !!!

 !!! ПОРЪЧКИ СЕ ПРИЕМАТ ПРЕЗ www.giftbg.com !!!

!!! Актуални цени и продукти разгледайте на www.giftbg.com !!!

За въпроси ни потърсете 0884 22 38 56 или info@giftbg.com

Чаши със снимка и надпис  (160)

Чаши със снимка и надпис

Изработка на чаши със снимка и надпис. Пълноцветен печат по поръчка, чаши със снимка , чаша с текст, чаша с послание, чаши с надписи, чаши с цветен печат, чаши с пълноцветен печат, чаша с пожелание , чаши с любимо мото, печат върху чаши в София и Стара Загора. Страхотен, уникален персонализиран подарък за всякакъв повод. Идеи за подарък с готови шаблони с чаши за рожден ден, идеи за подаръци чаши за свети валентин и др.Коледа , рожден ден, имен ден, юбилей.

 Чаша със снимка цена 12лв. Чаша със снимка в София и Стара Загора по поръчка. Изработваме чаша със снимка и доставяме за цяла България. Чаша със снимка Бургас, чаша със снимка Варна, чаша със снимка Пловдив.

Чаша с надпис цена  10лв.

Магическа чаша със снимка цена 20лв.

Персонализирана Чаша със снимки и текст
Нашите керамични чаши са направени, за да издържат с години, с яки страни и голяма дръжка. Всяка чаша със снимка е отпечатан с оригинален дизайн, който ще издържи дори в съдомиялна  машина. Добавяне на изображения и текст, които се увиват около ярко бяла чаша за забавление и персонално послание е един чудесен начин да изпиете сутрешната  си  чаша кафе или чай. Можете да поръчате единични бройки, или за цялото семейство или офис. С нашите фото чаши комплекти може да разчитате на отстъпка за количество. Изберете колко чаши бихте искали от 1, 2, 4, 6, 8 или 12 и ни пишете за да Ви предоставим специална отстъпка! 

Чаши с колаж от снимки
Ако Ви харесва идеята за отпечатване  на чаши с много снимки, ние ще изработим дизайн който ще изглежда страхотно. Колаж върху чаша един от най популярните ни и поръчвани продукти.

Персонализирани чаши за чай или кафе.
Независимо дали сте привърженици на чай или кафе, нашите печатни чаши са за вас! Нашите  чаши са изработени от здрава керамика  и ги прави подходящи за съдомиялна  машина.  Вземете вашите фото чаши с доставка до посочен от Вас адрес.  Нямаме минимални поръчки.

Чаши със снимка и надпис

 

Чашата несъмнено е вещ от ежедневието ни. Всеки човек има поне една такава у дома си. Ако сте решили да се спрете на чаша като подарък на Ваш близък, ние Ви предлагаме не просто обикновена чаша, която да бъде просто една от многото, ами такава, която да се превърне в единствената чаша за този човек. Ние Ви предлагаме чаши със снимка и/или надпис по Ваш избор - Вие избирате какво ще гласи надписа, шрифта и цвета. Вие ще подберете и снимката, която да краси чашата. Възможни са и комбинации от снимка и надпис. Например ако искате да подарите на Вашата съпруга чаша, дори и да е без повод, и сте решили снимката да е от сватбата ви, но искате да добавите и датата на този паметен момент, то само ни кажете Вашето желание и ние ще го реализираме. Чашата несъмнено ще зарадва този, на когото я подарите и ще се превърне в много скъп подарък. Ние ще изработим избраната от Вас чаша до 5 работни дни.

Чаша със снимка

Чашата със снимка е прекрасен сувенир и рекламен продукт, който може да послужи както в корпоративното, така и в личното пространство. На пазара се предлагат разнообразни типове чаши със снимки. От чаши със снимки на любими хора, животни и места до такива с имената или логата на определени фирми и корпоративни организации. В зависимост от конкретното предназначение на чашата, всеки един потребител има възможност да избере каква точно снимка да бъде отпечатана върху нея. По-надолу в текста ще разберете кои са основните преимущества на чашите със снимки като лична и корпоративна вещ и къде се използват най-често. В допълнение, ще ви споделим защо чашите със снимки, изработени от ГифтБГ.Ком, превъзхождат останалите такива на пазара.

Къде се използват най-често чашите със снимки?

чаша със снимка - вземи си
Чаша със снимка - Прегледай и си избери

Както вече казахме, чашите със снимки представляват отличен избор както за дома, така и за офис атмосферата. Всичко зависи от техния стил, елементи и цялостна изработка. Ето с какви цели обикновено се използват чашите със снимки в личното и корпоративното пространство:
Лично пространство – чашите със снимки, предназначени за личното пространство, могат да притежават множество приложения. От една страна, те са изящен и стилен сувенир, който ще се впише перфектно в атмосферата на всяка стая или помещение. От друга, чашите със снимки е възможно да се превърнат в идеалния подарък за случаите, в които за първи път сте на гости в дадена къща или апартамент. И не на последно място, чашите с отпечатани върху тях снимки на любими хора, животни или места, ще бъдат източник на вдъхновение и приятни емоции за вас по всяко време.
Корпоративно пространство – не по-малко важни са и приложенията на чашите със снимки в офисите и бизнес сградите. Обикновено за такива пространства се използват чаши със снимки, които представляват част от същността, публичния образ или историята на съответната корпоративна организация. Подобни артикули внасят допълнителна доза стил и елегантност в офиса и определено ще ви представят по най-добрия начин при срещи с клиенти или бизнес партньори.

Чаши със снимки – основни ползи и преимущества

Независимо дали става въпрос за домашното или корпоративното пространство, чашите със снимки ще ви донесат редица ползи и преимущества. Започвайки от богатата и разнообразна гама, в която се предлагат на пазара, и стигайки до ниската им цена и възможността да бъдат комбинирани с редица артикули и принадлежности. В следващите редове ще научите малко повече за споменатите дотук предимства на чашите със снимки.
1. Чаши със снимки: видно място – чашите със снимки винаги могат да бъдат сложени на видно място, което ще им позволи да дадат най-голям принос към стила и естетическия вид на съответното помещение или пространство. В домашна атмосфера те са идеални за украса при посрещане на гости за обяд или вечеря. По отношение на корпоративното пространство пък е добра идея да бъдат поставени на масата, около която ще се събирате заедно със своите клиенти или бизнес партньори. И в двата случая чашите със снимки ще бъдат важен елемент от вашето добро представяне и предизвикването на положителни впечатления у околните.
2. Чаши със снимки: богата и разнообразна гама – действително гамата от чаши със снимки, която може да бъде намерена (или поръчана) на пазара е доста богата и разнообразна. Възможно е да си вземете чаши със снимки на невероятни места, пейзажи и природни гледки или пък да си поръчате такива с изображения на любими хора или животни. А когато става въпрос за корпоративни пространства, опция е изработването на чаши със снимки на логата или други важни за една фирма елементи.
3. Чаши със снимки: евтин вариант – чашите със снимки са сравнително евтин вариант, когато става въпрос за добавяне на украса или декорация в едно помещение и добро представяне пред гости, клиенти и бизнес партньори. От една страна, те ще ви спестят разходи, а от друга – ще се превърнат във важна и неизменна част от интериора на дома ви или от корпоративната култура и атмосфера във вашата организация.
4. Чаши със снимки: възможност за комбинации – при използването им като подарък, чашите със снимки биха могли да се комбинират с редица други подобни елементи. Сред въпросните елементи, които е възможно да поръчате заедно с чашите, са тениски, възглавници или дори пъзели със снимки. Така ще изградите един чудесен комплект, с който ще изненадате приятно и зарадвате любимите хора. Всички споменати дотук артикули могат да се поръчат от специализираната платформа за персонализирани подаръци и корпоративни рекламни продукти ГифтБГ.Ком.

Защо да поръчате чаши със снимки от ГифтБГ.Ком?

чаша със снимка - Различни видове
Чаша със снимка - Перфектният подарък

Ние от ГифтБГ.Ком имаме над 10-годишен опит в производството на чаши със снимки, както и различни други персонализирани подаръци и корпоративни рекламни продукти. През този период сме успели да усъвършенстваме цялостния процес по производство и доставка дотолкова, че да предоставим на своите клиенти предимства в множество аспекти. Ето кои са въпросните аспекти:
Качество – при нас определено ще намерите най-висококачествените чаши със снимки, налични на пазара. Както вече казахме, освен търговци, ние сме и производители на чашите със снимки и останалите налични в каталога ни типове продукти. В този смисъл носим пълната отговорност за качеството и надеждността на въпросните продукти. Екипът на ГифтБГ.Ком непрекъснато инвестира в производствените си технологии, за да отговори по най-добрия начин на новите стандарти на пазара и изменящите се изисквания на потребителите.
Цена – по отношение на цената на чашите със снимки също имаме какво да ви предложим. Собственото производство ни позволява сами да определяме цените на чашите със снимки и всички други артикули. При въпросното определяне на цените се съобразяваме както с тенденциите на българския пазар, така и с финансовите възможности на местния бизнес и потребители. Залагайки на ГифтБГ.Ком, ще получите чаши със снимки на изключително конкурентни и изгодни за вас цени.
Срокове – и съвсем не на последно място, ние от ГифтБГ.Ком сме напълно точни и коректни във връзка със спазването на предварително поетите срокове за изпълнение на дадена поръчка. Стандартните поръчки при нас се приключват в рамките на до 5 работни дни. Ако пък искате да получите своите чаши със снимки в по-кратки срокове, можете да използвате опциите ни за бързи или експресни поръчки. Повече информация за тези типове поръчки ще откриете тук .

Къде се използват най-често чашите със снимки
Чаши със снимки – основни ползи и преимущества
Защо да поръчате чаши със снимки от ГифтБГ.Ком

Брандиране на автомобили 1
Брандиране на автомобили - страхотна реклама за вашият бизнес
Брандиране на автомобили 1
Брандиране на автомобили - страхотна реклама за вашият бизнес